bankid2
Anslut villaägare snabbare online med mobilt BankID

Drygt 8 miljoner människor i Sverige har Internetbank och möjlighet att använda BankID. 7 miljoner har BankID idag och prognosen i år ca 3 miljarder transaktioner. Det är en extremt stark ökning av användning av mobilt BankID jämfört med andra metoder, se diagram nedan.
BankID är den säkraste lösningen för transkationer och identifiering via Internet med de 12 största bankerna som utfärdare. Du kan nu integrera BankID i Anslutamotorn för att förenkla och framför allt snabba upp processen med att teckna avtal för villaanslutningar. Ledtiderna från intresseanmälan till ett påskrivet avtal har varit långa och kostsamma. Nu kan det göras direkt online på webben via mobilt BankID.
eklundh.com, som är certifierad återförsäljare för BankID, erbjuder de stadsnät som använder Anslutamotorn en kundlicens och installation av BankID i sina webbplatser. Kostnaden för ett certifikat är 2 500 kr / 24 mån.
 
Drygt hälften av besökarna väljer att beställa direkt via mobilt BankID

Förnyelse av BankID-certifikat

Ditt certifikat gäller i 24 månader och behöver förnyas om du vill fortsätta använda det. Du bör beställa förnyelse minst tre veckor innan licensen upphör.
 

HUR GÅR DET TILL?

Klicka på knappen nedan och fyll i beställningsformuläret.
Läs igenom villkoren i avtalet.
När vi fått godkännande från banken skickar vi avtal för undertecknande och retur.
Därefter beställer vi certifikat och implementerar det i din webbserver.
Du väljer själv när och i vilka områden du vill aktivera det.