HÖSTENS SWAT BLIR SWAT-SPOTS

swatspots
Efter en hel del diskuterande har vi beslutat oss för att inte göra höstens workshops som förra året. Då hade vi två viktiga förändringar att gå igenom och jobba med, nya Anslutamotorn och Marknadsdatabasen 2.
Hösten ser lite annorlunda ut. Nyheten nu är den nya CRM-modulen Anslutaprocessen som nu är ute för betatestning. I övrigt har vi lanserat ett antal uppdateringar via Atlas Update. Och fler kommer under hösten och vintern. I år har det inte varit möjligt att dra samman alla dessa till en presentationsträff.

SWAT-Spots

Hösten kommer med nyheter och uppdateringar. Vi kommer att presentera vissa av dem som SWAT-Spots, antingen som fördjupade videopresentationer eller webinars.

SWAT-Spot 1: Anslutaprocessen

Det första presentation handlar om den nya CRM-modulen i Anslutamotorn, döpt till Anslutaprocessen, som nu är ute i betaversion.
▶︎ Se den här
Det kommer också att finnas möjlighet för er att önska fördjupande videos ellerwebinars kring någon speciell modul eller problem. Under hösten kommer vi också att lansera en webbaserad WishList där alla användare kan lägga in förslag och önskemål, som sedan andra kan rösta på.